Német nyelvű misefüzet

Deutsche_Messe_Wudigeß_2015Egyesületünk, új kiadásban, (felújítva és kiegészítve) német misefüzetet jelentetett meg. A kiadványt első sorban, templomi használatra szánjuk, elősegítve a szentmise szövegének és válaszainak  pontos, részletes követését, német nyelven. Jóllehet, lehetőség van a kivetítőn történő olvasásra is, mégis úgy gondoljuk, sokak számára hasznos lehet, és értékteremtő módon, segít, a misztérium befogadásában.

A füzetben helyet kapott néhány alapvető imádság és a Budakeszin leggyakrabban használt német nyelvű népénekek közül tizenhat.

A templomi példányok, az eddig megszokott módon, a német-nyelvű szentmisék előtt kerülnek kiosztásra és annak befejeztével összegyűjtésre! Ebben kérjük, és előre is megköszönjük támogatásukat!

Természetesen, lehetőséget biztosítunk a füzet megvásárlására azok számára is, akik szeretnének saját példánnyal rendelkezni, vagy  ajándéknak szánják, ismerőseik, rokonaik számára! Rendelésfelvétel, az info@budakeszihagyomanyorzo.hu e-mail címen, vagy személyesen Albrecht Istvánnál a +36-20-4869077-es telefonszámon. A füzet a budakeszi plébániatemplomban, a szentmisék előtt és után megvásárolható Bognár  Krisztina sekrestyésnél.

A fenti képre kattintva megtekinthető a füzet tartalma. A címlap, az első belső borító, a 9. és a 10. oldal eredeti minőségben látható, a többi oldal viszont szándékosan csökkentett felbontásban került ebbe a bemutató változatba.

A kiadvány az Észak-magyarországi Német Önkormányzatok Szövetsége és a Pest Megyei Német Önkormányzat anyagi támogatásával jött létre.

EMNOSZ_cimer PMNO_logo